Dominique Callens
Karekietenstraat 20
8560 Wevelgem

TEL: 056/425 245 // GSM: 0474/221 115

Verbouwingswerken
Wat doen wij ?

Nieuwbouw en renovatie

Bent u van plan om te bouwen of te verbouwen, dan kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw plannen.  Zowel nieuwbouw, een uitbouw, het bouwen van een garage..  Wij komen ter plaatse kijken en maken een gratis offerte op maat.  Ook voor de afwerking kunnen wij u van dienst zijn, zo heeft u maar met één aannemer rekening te houden, u heeft maar één aanspreekpunt en de werken kunnen elkaar vlot opvolgen. Heeft u plannen maar nog niets concreets of u heeft nog geen architect, dan kunnen wij u in contact brengen met mensen waar wij veel mee samenwerken.

Oprit en terras

onze firma heeft ook al jaren ervaring in het leggen van opritten en terrassen.
Of u nu kiest voor natuursteen, klinkers, platines..enz.. wij voeren de werken met de grootste zorg uit naar ieders smaak enbudget, 
Wilt u bijvoorbeeld lichtpunten in uw terras of oprit voorzien, dan kan dit ook meegedaan worden tijdens de werken.


Badkamer

Wij staan ook tot uw dienst voor de volledige of gedeeltelijke renovatie van uw badkamer.  Plaatsen en leveren van sanitaire toestellen, vloeren en betegeling, elektriciteit ... kortom van de afbraak van de oude badkamer tot de volledige afwerking van de nieuwe badkamer kunt u  laten uitvoeren door onze vakmensen. U krijgt van ons ook altijd een gedetailleerde offerte en 3D-plan zodat u juist weet waar u aan begint.